GYROTONIC® Copenhagen  


Ugentlige hold


GYROKINESIS® - holdtræning

GYROKINESIS® er baseret på præcis de samme principper som GYROTONIC® og giver både styrke og fleksibilitet. Holdtræningen foregår skiftevis siddende på en skammel, liggende på en måtte og stående.

De enkle øvelser er kædet sammen i et glidende flow, så der opstår en cirkulær lethed uden overgang mellem de enkelte stillinger. Nøglen til træningens unikke kvalitet er, at øvelserne bliver understøttet af bevidst og harmonisk åndedrætsteknik. Denne kombination betyder nemlig, at nervesystemet bliver aktiveret, energibanerne åbnet, blodet iltet – og både muskler, led og indre organer bliver på denne måde stimuleret.

Brug GYROKINESIS® som supplement til GYROTONIC® eller som selvstændig træning – enten her i studiet eller ude hos jer. Træningen varer 1 ½ time, og der kan være op til 15 deltagere på et hold. Derfor er GYROKINESIS® et oplagt træningstilbud til virksomheder, der tilbyder motions- og sundhedsordninger til deres medarbejdere.
 
GYROTONIC® Copenhagen har særlige hold for nybagte mødre, som naturligvis har deres baby med til træning. Få mere at vide om Mor-Baby-hold her.